Lost posts

Post Reply
User avatar
ColinP
Posts: 18886
Joined: Mon Mar 20, 2000 12:00 pm
Location: Somewhere out there
Contact:

Lost posts

Post by ColinP »

During our attempt to move the site to another server the new hosts decided that our database was too big, despite the package we were on being supposedly unlimited. The decision was taken to move back to the old server temporarily but we've been unable to export any new posts made since 24th May.

The site will remain stable for now and we'll be looking to move it to its permanent new home soon.
ColinP, Administrator
The Digital Fix
User avatar
Wowbagger
Posts: 3253
Joined: Mon Jul 29, 2002 6:56 pm
Location: Between the land and the sky

Post by Wowbagger »

I've just managed to log in for the first time in several days. Even after clearing out cookies I was presented with just a blank screen when I attempted login. This was on the forums page - as far as I could tell the rest of the site was fine. I'm on Firefox.
User avatar
Arthur Fowler
Member
Posts: 11423
Joined: Wed Aug 21, 2002 8:39 am
Location: Bedfordshire

Post by Arthur Fowler »

Welcome back forums! I have missed you for the last week (ish).
Bravoman
Member
Posts: 4781
Joined: Sat Sep 29, 2001 11:00 am
Location: W-S-M

Post by Bravoman »

Welcome back! First time I have been able to log on here in a week.
User avatar
shteve_

Re: Lost posts

Post by shteve_ »

I can't log in and it won't accept my username/ email address combo to reset the password :(
User avatar
ColinP
Posts: 18886
Joined: Mon Mar 20, 2000 12:00 pm
Location: Somewhere out there
Contact:

Re: Lost posts

Post by ColinP »

Post Reply