Go Back   Forums @ The Digital Fix > Gadgets and Gizmos > Home Entertainment Hardware forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17-01-2021, 16:30   #1841
AdamBrunt
Trusted User
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 25,980
Thanks: 181
Thanked 340 Times in 236 Posts
Quote:
Originally Posted by malcy View Post
The Sky Q LNBs which allow 4 plus simultaneous recordings work with the new 3rd generation Freesat boxes sold under the Freesat brand from 2020. Where you may have problems is if you have an older Humax Freesat box.
I thought Sky Q allowed for 6/7 simultaneous recordings ?
AdamBrunt is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2021, 08:38   #1842
AdamBrunt
Trusted User
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 25,980
Thanks: 181
Thanked 340 Times in 236 Posts
Boo

No Sky Q being installed day - apparently they are not allowed to take 4/5 steps walking through an empty, sealed off, part of a house.

Still, I suppose that will be Ł15pm I won't be spending during lockdown
AdamBrunt is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2021, 08:57   #1843
basegreen
neergesab
 
basegreen's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Too far south..
Posts: 16,550
Thanks: 762
Thanked 970 Times in 702 Posts
The install is quite involved so I can sort of see why not
basegreen is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2021, 10:18   #1844
AdamBrunt
Trusted User
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 25,980
Thanks: 181
Thanked 340 Times in 236 Posts
Quote:
Originally Posted by basegreen View Post
The install is quite involved so I can sort of see why not
That's the weird/annoying thing.

The engineer had already confirmed that in our case - upgrading to Sky Q from Sky HD - all he had to do was replace the LNB on the dish and everything else is done by the customer.

Different strokes for different companies I guess ... we have someone coming round next week to reline a chimney stack and replaster a chimney brest without any issues/concerns at all. Go figure
AdamBrunt is offline   Reply With Quote
Thanked once by:
basegreen (20-01-2021)
Old 19-01-2021, 20:39   #1845
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 17,050
Thanks: 497
Thanked 1,708 Times in 588 Posts
I had Virgin Media installed on 7th Jan, there days after lockdown was announced, and before that I checked if they'd still be able to do it. To my surprise they still do all home installs and they are the only ISP to do that under lockdown. Some of their installers aren't happy about it but the guy I had wasn't too bothered. And he came through the house and upstairs to install it too.
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2021, 13:14   #1846
AdamBrunt
Trusted User
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 25,980
Thanks: 181
Thanked 340 Times in 236 Posts
Just need to check my bill in a few days time to make sure they don't start charging me for multiroom and netflix regardless of their engineer cancelling
AdamBrunt is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
EPG, sky, sky hd, SkyHD

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official SPL 2009/10 thread - "The Establishment's" Favourite Thread on the Forums!! boonspoon Sports Forum 440 09-05-2010 17:34
The 'Official' MMA Thread Guest 522 Sports Forum 1001 05-03-2007 18:05
*The Official PS3 Thread* TimJBart Video Games Forum 1029 08-09-2006 16:27
Official Liverpool 06 - 07 Thread - The Official Pedant thread! Guest 816 Sports Forum 1013 06-09-2006 10:09
The one and only official "official"Tru calling thread... Lorne.t Television Discussion 79 23-03-2005 19:37

All times are GMT. The time now is 06:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.qq
Copyright ©2000 - 2021 Network N Ltd.