Go Back   Forums @ The Digital Fix > Gadgets and Gizmos > Computing Forum

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2019, 17:24   #21
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,008
Thanks: 308
Thanked 1,470 Times in 450 Posts
Quote:
Originally Posted by CARL View Post
He means the cable from the PC to the TV/Monitor, you must have the cable plugged into one of the video outputs on the motherboard (which you said works) but when you then refitted the graphics card did you swap the cable back over to one of the outputs on the graphics card ? if not it won't work !
Ah I get you now, no I didn't! Lol I bet that's it! What a doofus.
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 17:32   #22
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,008
Thanks: 308
Thanked 1,470 Times in 450 Posts
Err can a mod please delete this thread to stop me looking like a complete spazmo?!!
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 21:31   #23
Fatbloke
PSN : Fatbloke-66
 
Fatbloke's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Deepest Barking
Posts: 9,126
Thanks: 365
Thanked 505 Times in 303 Posts
Completely missed the obvious!
Fatbloke is offline   Reply With Quote
Thanked once by:
The Bear (12-02-2019)
Old 11-02-2019, 21:41   #24
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,008
Thanks: 308
Thanked 1,470 Times in 450 Posts
Yep. All working fine now.
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 08:30   #25
neilalford
I angered a crow
 
Join Date: Apr 2001
Location: Bristol
Posts: 7,591
Thanks: 7
Thanked 111 Times in 59 Posts
Quote:
Originally Posted by The Bear View Post
Err can a mod please delete this thread to stop me looking like a complete spazmo?!!


Worried it was too obvious a suggestion but I have heard of people making that mistake before and as I said, I've made similar mistakes myself, very easy to overlook the obvious thing and start focusing on all the more complicated possibilities first.
neilalford is offline   Reply With Quote
Thanked once by:
The Bear (12-02-2019)
Old 12-02-2019, 10:07   #26
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,008
Thanks: 308
Thanked 1,470 Times in 450 Posts
For some reason I just assumed it was a generic HDMI out on the Mobo rather than specific to the onboard graphics. Never crossed my mind that the card had one itself for some reason, even though I knew they came with them on there!
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 13:30   #27
Chris Locke
Making a 1% improvement
 
Join Date: Sep 2000
Location: Essex, UK
Posts: 7,089
Thanks: 423
Thanked 1,531 Times in 486 Posts
Its been eight years since a topic got added to the 'forum gold' sub forum. This has got to be a contender...
Chris Locke is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 19:14   #28
CARL
XBox Tag:Carl The Jackal
 
CARL's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: West Midlands
Posts: 2,596
Thanks: 157
Thanked 46 Times in 39 Posts
__________________
The names Bueller.......Ferris Bueller
CARL is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 19:19   #29
shteve
Trusted User
 
shteve's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Cov
Posts: 5,646
Thanks: 386
Thanked 627 Times in 467 Posts
First question was are you plugging into the correct port... honestly, end users
__________________
I've got a signature and an avatar :p
shteve is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 19:41   #30
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,008
Thanks: 308
Thanked 1,470 Times in 450 Posts
Yeah but when you say port, I think motherboard.

I don't think HDMI port as I don't call it that.
The Bear is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can a laptop display do Blu-ray justice? Guest 1241 Computing Forum 1 06-11-2009 16:55
ATI display problems on laptop - anyone help? McD Computing Forum 4 07-07-2007 00:27
Laptop display on TV? charlie angel Computing Forum 2 24-01-2006 10:32
Laptop display fault? son of thunder Computing Forum 1 11-07-2005 19:20
Laptop Display Query MarcusUK Computing Forum 8 10-06-2004 22:15

All times are GMT. The time now is 10:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2000 - 2018 Poisonous Monkey Ltd. Part of The Digital Fix Network