Go Back   Forums @ The Digital Fix > Gadgets and Gizmos > Home Entertainment Hardware forum

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-05-2010, 14:50   #501
platty
XBL Gamertag: PlattyStu
 
platty's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Leigh,Lancs
Posts: 7,211
Thanks: 69
Thanked 71 Times in 47 Posts
Woo hoo ...ordered my 1TB hd box today ...with self install...got 30 days to pair the new box with my viewing card...got the full s2 of True Blood to watch yet in my planner...better get to it
__________________
Hasa Diga Eebowai
platty is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 15:31   #502
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Anyone who still can't get ITV HD (like most of us Scots), use this vid. Really handy!!

__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 17:20   #503
T4V
PSN=The4thViewer XBL=t4v
 
T4V's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Lave
Posts: 18,464
Thanks: 246
Thanked 496 Times in 244 Posts
Right the TB box is, on and runnin', just waiting for the HD channels to come back on.

Things that I've learnt, They've pinched a Scart Socket! They may not think I need it but I still used both (one for the DVR and one for the TV so I could go PiP with it)

One change I've found on the Over air software download is instead of a "Upgradng" message you just get a Sky+HD logo. For me it only took 30 secs, either I pressed at the moment the update transmission cycled or more likely the box is up to date and didn't need it.

One tip I have, I remembered to note down all my serieslinks on the EPG but forget to write down my Favourite channels, so that's going to take a while to reset them. (50 faves is just not enough!)
T4V is online now   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 17:32   #504
deanos
You can call me Deano
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lincolnshire
Posts: 4,867
Thanks: 2
Thanked 40 Times in 13 Posts
It still shows the upgrading message when you update the software, it shows the Sky+ logo when the box has been powered off and on again, you can now do this by holding down the power button on the remote until the light on the box goes red, then hold down the backup button on the box, switch back on again but keep holding the backup button until the Sky+ logo goes and the update message appears

You dont need to switch off at the mains anymore to reset or do a software update just hold down the power button until the light goes red

Dont forget the new boxes have 3 stages, power on (green), standby (orange) and power off (red)
__________________
> <

Last edited by deanos; 27-05-2010 at 17:35.
deanos is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 18:41   #505
T4V
PSN=The4thViewer XBL=t4v
 
T4V's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Lave
Posts: 18,464
Thanks: 246
Thanked 496 Times in 244 Posts
How could I forget when I didn't know

HD channels didn't come back so I had to phone in the end.
T4V is online now   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 21:29   #506
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,419
Thanks: 345
Thanked 1,522 Times in 490 Posts
I had SkyHD installed last weekend as a new customer. I got it on the 6 months off the HD Pack for me and a friend deal.

Very happy with it so far. I have one of the new Amstrad boxes, but can't really tell what size HDD is in it. Is there an easy way of finding out?
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 21:40   #507
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Do you still have the box? It would have it on that surely??
__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 21:53   #508
T4V
PSN=The4thViewer XBL=t4v
 
T4V's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Lave
Posts: 18,464
Thanks: 246
Thanked 496 Times in 244 Posts
A new thing I've found which I'm not sure if I like or not, I always record with Keep on, to avoid accidentlal deletions. Its was just a case of Yellow then Select, but now its Yellow then your PIN. Safer but fiddley.

Uh oh, as I was typing this the "Sky+HD Please Wait..." screen popped up and then it turned off....
T4V is online now   Reply With Quote
Old 27-05-2010, 21:55   #509
T4V
PSN=The4thViewer XBL=t4v
 
T4V's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Lave
Posts: 18,464
Thanks: 246
Thanked 496 Times in 244 Posts
Quote:
Originally Posted by boonspoon View Post
Do you still have the box? It would have it on that surely??
Not if its anything like my TB's box, very quite and non-glossy.

Last edited by T4V; 27-05-2010 at 21:57.
T4V is online now   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 07:06   #510
Deron
PS4 Gamertag: D3RONG
 
Deron's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Birmingham
Posts: 12,565
Thanks: 55
Thanked 96 Times in 57 Posts
Set mine up yesterday...

First person cocked it up, but 2nd person sorted it all out.

It's very quick and very quiet...can't believe how small it is in comparison to the older models.

Gonna whack my 500 gb Sammy on ebay which I've had for a month, and sell my orginal Thomson as well...
__________________
"If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Bill Shankly
500px
Deron is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 07:41   #511
platty
XBL Gamertag: PlattyStu
 
platty's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Leigh,Lancs
Posts: 7,211
Thanks: 69
Thanked 71 Times in 47 Posts
Quote:
Originally Posted by Deron View Post
Set mine up yesterday...

First person cocked it up, but 2nd person sorted it all out.

It's very quick and very quiet...can't believe how small it is in comparison to the older models.

Gonna whack my 500 gb Sammy on ebay which I've had for a month, and sell my orginal Thomson as well...
Has your Thomson had a refurbed PSU Deron ? ....if so how much are they going for on Ebay ? any idea ...
__________________
Hasa Diga Eebowai
platty is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 11:57   #512
The Bear
Old-gold and black member
 
The Bear's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Molineux
Posts: 16,419
Thanks: 345
Thanked 1,522 Times in 490 Posts
Quote:
Originally Posted by boonspoon View Post
Do you still have the box? It would have it on that surely??
Ah yes it was on the end I didn't look on! 250GB.
The Bear is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 12:06   #513
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Quote:
Originally Posted by The Bear View Post
Ah yes it was on the end I didn't look on! 250GB.
D'OH!!
__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 12:19   #514
Deron
PS4 Gamertag: D3RONG
 
Deron's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Birmingham
Posts: 12,565
Thanks: 55
Thanked 96 Times in 57 Posts
Quote:
Originally Posted by platty View Post
Has your Thomson had a refurbed PSU Deron ? ....if so how much are they going for on Ebay ? any idea ...
No...

It was something I always intended doing if I had problems with it...

But I never had any problems with it. I thought I did, so moaned to sky who installed me the brand new one a month ago...which had the same problems.

Turns out it was a problem with my lnb...

Certain channels weren't getting any signal.

Looking at ebay they seem to be getting around the £70 mark boxed...There's an upgraded one which went for £90

Edit...

And there seems to be people after them too...

Sold my Thomson to a mate for £40 and the Samsung box was on ebay for 2.5 hours before it was bought for £160.

That's the 1tb cost covered.
__________________
"If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Bill Shankly
500px

Last edited by Deron; 28-05-2010 at 21:51.
Deron is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2010, 12:33   #515
ascender
Trusted User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schottland
Posts: 5,173
Thanks: 201
Thanked 105 Times in 82 Posts
Is there any word on when/if the ITV HD channel will officially be added to all EPGS? Its working fine just now but obviously I can't record from it which is a PITA with the WC coming up.
ascender is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2010, 12:43   #516
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Once the dispute between STV and ITV is resolved.

But fear not, STV HD is coming in time for the World Cup...
__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 15:12   #517
ascender
Trusted User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schottland
Posts: 5,173
Thanks: 201
Thanked 105 Times in 82 Posts
Any way to opt out of STV?!
ascender is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 15:55   #518
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Not to my knowledge. Apparently they are doing test broadcasts just now with the official launch on the 11th.
__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 20:55   #519
Dan
Passed away :(
 
Join Date: May 2002
Posts: 18,791
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
My nan has Sky but i'd like to get her Sky+ as long as it's free, is this possible? She doesn't have a HD telly and doesn't want to pay the £10 a month.
Dan is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 21:37   #520
Deron
PS4 Gamertag: D3RONG
 
Deron's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Birmingham
Posts: 12,565
Thanks: 55
Thanked 96 Times in 57 Posts
Quote:
Originally Posted by Dan View Post
My nan has Sky but i'd like to get her Sky+ as long as it's free, is this possible? She doesn't have a HD telly and doesn't want to pay the £10 a month.
No...you either need to go freesat pvr or freeview pvr route...

You won't get recording functionality off sky unless you subscribe.
__________________
"If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Bill Shankly
500px
Deron is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
EPG, sky, sky hd, SkyHD

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official SPL 2009/10 thread - "The Establishment's" Favourite Thread on the Forums!! boonspoon Sports Forum 440 09-05-2010 17:34
The 'Official' MMA Thread Guest 522 Sports Forum 1001 05-03-2007 18:05
*The Official PS3 Thread* TimJBart Video Games Forum 1029 08-09-2006 16:27
Official Liverpool 06 - 07 Thread - The Official Pedant thread! Guest 816 Sports Forum 1013 06-09-2006 10:09
The one and only official "official"Tru calling thread... Lorne.t Television Discussion 79 23-03-2005 19:37

All times are GMT. The time now is 17:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2000 - 2018 Poisonous Monkey Ltd. Part of The Digital Fix Network