Go Back   Forums @ The Digital Fix > Gadgets and Gizmos > Home Entertainment Hardware forum

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2010, 20:47   #441
powder
Trusted User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3,316
Thanks: 14
Thanked 16 Times in 14 Posts
Quote:
Originally Posted by Alan b View Post
I had this installed at the start of December and am paying the tenner extra for it, if only I had held out a few months longer....

Don't forget the ITV HD channel has to be added manually.
Even when you add it when i tried it you still have to dick about to actually change to the ITVHD channel.

Or is there an easy way of watching it?
powder is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2010, 21:17   #442
T4V
PSN=The4thViewer XBL=t4v
 
T4V's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Lave
Posts: 18,468
Thanks: 246
Thanked 496 Times in 244 Posts
Buy Freesat?

Otherwise no, and you can't even record it either. Just as well there is nothing on it.
T4V is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2010, 21:40   #443
Alan b
Administrator
 
Alan b's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Posts: 35,049
Thanks: 171
Thanked 1,285 Times in 581 Posts
Quote:
Originally Posted by boonspoon View Post
How do you do that again?
http://www.tellytoad.com/page/itv-hd-on-sky-hd.aspx
Alan b is offline   Reply With Quote
Thanked once by:
boonspoon (03-03-2010)
Old 03-03-2010, 22:09   #444
boonspoon
SILENCE!! I KEEEEL YOU!!
 
boonspoon's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Glasgow, Scotland
Posts: 4,688
Thanks: 11
Thanked 47 Times in 17 Posts
Quote:
Originally Posted by Alan b View Post
Ah.... cheers!
__________________
What happens if you pour Dettol into a Yakult???
I'm on the Twitters... - Bah Gawd, he must be broken in half!!
boonspoon is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 09:14   #445
Andy Meredith
Trusted User
 
Andy Meredith's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Stafford
Posts: 1,279
Thanks: 46
Thanked 59 Times in 39 Posts
Quote:
Originally Posted by Bapapapa View Post
Bloody hell!
If I get a choice whet's the best box to go for..?

this seems an awesome deal

I used to have a pace box, which was fine,this was recalled because
a cable tie was missed off on the internal wiring
I now have a samsung, which seems sluggish and sometimes unresponsive,
not sure whether this is a one off, I thought most the boxes were supposed to be just as good as each other.

so I would refuse a samsung, but other people may have different experiences.
Andy Meredith is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 10:50   #446
deanos
You can call me Deano
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lincolnshire
Posts: 4,867
Thanks: 2
Thanked 40 Times in 13 Posts
All the boxes are sluggish apart from the new Amstrad 500gb , its the new EPG thats killed the old boxes and made them slow

You wont get a choice BTW they will fit what they have been given.
__________________
> <
deanos is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 15:07   #447
ColinP
Egomaniac / Snowflake
 
ColinP's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Somewhere out there
Posts: 18,044
Thanks: 445
Thanked 1,323 Times in 680 Posts
Our Amstrad HD box audio output is very low - to the point that we need to whack the TV up to full volume regularly Is anyone else seeing the same problem?

Is there any way to correct it?
__________________
ColinP, Administrator
The Digital Fix | Tweals
ColinP is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 16:24   #448
deanos
You can call me Deano
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lincolnshire
Posts: 4,867
Thanks: 2
Thanked 40 Times in 13 Posts
Do you have it wired up via optical ?

Think there is a problem with the optical out when you switch between HD & SD programs
__________________
> <
deanos is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 16:40   #449
ColinP
Egomaniac / Snowflake
 
ColinP's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Somewhere out there
Posts: 18,044
Thanks: 445
Thanked 1,323 Times in 680 Posts
Nope - through HDMI to the TV.
__________________
ColinP, Administrator
The Digital Fix | Tweals
ColinP is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 17:20   #450
deanos
You can call me Deano
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lincolnshire
Posts: 4,867
Thanks: 2
Thanked 40 Times in 13 Posts
Mine seems fine, what version firmware is it running ? (settings,details,model number)

They were shipped with 1.0.240 IIRC latest is 1.0.260 if you do a forced update you should get the latest version
__________________
> <

Last edited by deanos; 05-03-2010 at 17:20.
deanos is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 17:32   #451
ColinP
Egomaniac / Snowflake
 
ColinP's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Somewhere out there
Posts: 18,044
Thanks: 445
Thanked 1,323 Times in 680 Posts
I'll take a look later to see
__________________
ColinP, Administrator
The Digital Fix | Tweals
ColinP is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2010, 15:49   #452
platty
XBL Gamertag: PlattyStu
 
platty's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Leigh,Lancs
Posts: 7,211
Thanks: 69
Thanked 71 Times in 47 Posts
Some more Channels coming including ITV1HD officially

http://www.digitalspy.co.uk/digitalt...hannel-hd.html

http://www.digitalspy.co.uk/digitalt...-in-april.html
__________________
Hasa Diga Eebowai
platty is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 20:15   #453
powder
Trusted User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3,316
Thanks: 14
Thanked 16 Times in 14 Posts
since getting Sky+HD in late October and spending 3 months paying for multiroom which we didn't ask for or get i've just had another £78.22 credited to my account due to $ky threatening to charge us the same amount again for cancelling multiroom early!

Only last month i got the better part of £100 credited to my account becuase i had spent two months sorting out their cockup even having to take it to the Executive Support Team and being called by them directly.

Apparently Rupert Murdoch is unable to employ anybody who can actually do their job. With any luck they will do the same again in a month or two and i'll get some more free cash!
powder is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 21:54   #454
leemel
Diagnosed Mail Reader
 
Join Date: Apr 2003
Location: Mansfield, near Sherwood Forest
Posts: 6,040
Thanks: 586
Thanked 257 Times in 118 Posts
Thinking of upgrading to HD, just wondering if the 1TB is worth getting over the standard.
leemel is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2010, 19:41   #455
Celtic
Trusted User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 2,333
Thanks: 180
Thanked 218 Times in 27 Posts
Square Grin

Im brand new to sky and sky HD and have an install booked for 25th March....I was wondering when I get my viewing card through? Tried calling sky but that was useless....all they could say was it will arrive soon....the girl hinted it might even be 2 days before install !

Any ideas? Or who I should talk to ???
Celtic is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2010, 19:44   #456
thescrounger
Trusted User
 
thescrounger's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Kent
Posts: 19,802
Thanks: 93
Thanked 27 Times in 25 Posts
It's not two days before the install yet is it.
thescrounger is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2010, 19:54   #457
Celtic
Trusted User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 2,333
Thanks: 180
Thanked 218 Times in 27 Posts
Quote:
Originally Posted by thescrounger View Post
It's not two days before the install yet is it.
she basically said she did not know....pathetic...i then asked her.... are saying it might arrive a couple of days before install? she said it might but i cant say yes or no sir....blah blah....pathetic

Great customer service
Celtic is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2010, 21:10   #458
Alan b
Administrator
 
Alan b's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Posts: 35,049
Thanks: 171
Thanked 1,285 Times in 581 Posts
You should have the card before the install, we did when we had ours installed last December and I guess it was the same for anyone else who had HD installed
Alan b is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2010, 13:55   #459
Guest 1562
Trusted User
 
Join Date: Oct 2000
Location: Cheshire
Posts: 435
Thanks: 8
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi,

Hope someone can offer some advice on HDMI over ethernet performance and hardware.

I am booked for install of a Sky HD box at the end of next week, free box, install and 12 months HD sub so couldn't really say no! My current setup (far too detailed a description here which I blame no-one well apart from Alan for not reading) basically means that I don't have a straight HD viewing option (720p projector and TVs not in the same room as the Sky box). Plan to upgrade the projector at some point but not immediately.

The only viable option to get HD to the remote locations seems to be to distribute the signal via a HDMI over ethernet solution - perhaps using something like this : Link

The total distance is less than 30m - anyone any experience of these ? Any recommendations as to which cables would be suitable ? Any other thoughts ?

TIA

Charlie
Guest 1562 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2010, 22:30   #460
AdamBrunt
Trusted User
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK
Posts: 24,648
Thanks: 133
Thanked 280 Times in 194 Posts
no digital sound coming out of the HD box via a splitter :(

Hi all,

Had SkyHD installed on Wednesday, but didn't have enough digital optical cable to get it setup with digital output so the installer just did the analogue sound output.

Have now got some more cables (and a splitter so that the DVD player and SkyHD box can share the amp's 1 digital input) but when I set it all up I get no sound throught the amp.

If I take the splitter (which I got from here) out of the equation then the sound comes out.

Reading elsewhere I got the distinct impression that splitters can do I what them to do - and I know it's not cheapo cable as a direct connection works.

Anyone got a splitter like the above which definitely works ?

TIA for any help.

Regards,

Adam Brunt

Last edited by Alan b; 26-03-2010 at 22:42. Reason: please affiliate these links where applicable
AdamBrunt is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
EPG, sky, sky hd, SkyHD

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official SPL 2009/10 thread - "The Establishment's" Favourite Thread on the Forums!! boonspoon Sports Forum 440 09-05-2010 17:34
The 'Official' MMA Thread Guest 522 Sports Forum 1001 05-03-2007 18:05
*The Official PS3 Thread* TimJBart Video Games Forum 1029 08-09-2006 16:27
Official Liverpool 06 - 07 Thread - The Official Pedant thread! Guest 816 Sports Forum 1013 06-09-2006 10:09
The one and only official "official"Tru calling thread... Lorne.t Television Discussion 79 23-03-2005 19:37

All times are GMT. The time now is 19:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2000 - 2018 Poisonous Monkey Ltd. Part of The Digital Fix Network